Privacy-tr

Home / Privacy-tr


Privacy

Gizlilik Politikası

Geçerli olduğu tarih: Mayıs 1, 2018

Bu politika, Zillion Pitches’in ne tür bilgiler topladığı, bu bilgileri nasıl kullandığı ve sizin bu bilgilerin kullanımı ile ilgili haklarınızı içermektedir.

Biz “Zillion Pitches” kelimesini kullandığımızda, “Veri Koruma Yönetmeliği ” içinde de belirtildiği üzere, veri işleyici veya veri sorumlusu konumundaki Zillion Pitches tüzel kişiliğini belirtiyoruz.

1. Biz Kimiz.

1.1 Zillion Pitches Servisleri.

Zillion Pitches’e hoş geldiniz. Biz startup sunumlari (pitches) yorum ve degerlendirme ve gelistirme yönetim araçları sunan bir yapıyız. Amacımız hızlandırıcılar, kuluçka merkezleri, ve yarışmalara katılan girişimcilerin daha düzgün sunum yapmak için gerekli olan geri bildirime kolayca ulaşmasını sağlamak ve kullanıcıların kendilerini geliştirecekleri içerikleri onlara sağlamaktır. Biz sitemiz, mobil uygulamamız ve servislerimizle kişilerin sunumlarını güncellemek için gerekli bilgileri, değerlendirmeleri ve geri bildirimleri almalarını sağlarız. Sağladığımız servislerle kullanıcılar birbirleri ile iletişim kurabilir, kendi sunumlarını kaydedebilir, başkaları ile paylaşabilir, başka sunumları izleyebilir ve değerlendirebilir, yapay zeka ile kendi skorlarını görebilir ve isterlerse profesyonel hizmetler almak için akretide mentorlarla erişebilir.

Zillion Pitches’in ürünleri ve özellikleri (a) Zillion Pitches’in tüm çevrimiçi varlıkları (“Site(ler)”); (b) giriş yönetimi, sponsorluk ve pazarlama veya dağıtım hizmetleri; ve (c) mobil uygulamalar, web sayfaları, uygulama programlama arayüzleri ve alt alan adları, (“Uygulamalar”) ile kullanılabilir. “Zillion Pitches Özellikleri” ve bizim “Hizmetlerimiz” terimleri kullanıldığında toplu olarak (a), (b) ve (c) kast edilmektedir.

1.2 Kim Kimdir.

Bu Gizlilik Politikasında YÖNETİM (ADMINISTRATOR) terimi kullanıldığında kastetmek istediğimiz, bizim Hizmetlerimizi kullanarak yürütmekte olduğu hızlandırıcı program, kuluçka merkezi ve benzeri yapılarda girişimcilere hizmet veren ve yatırım yapan tüm mentorluk, koçluk ve danışmanlık vb yapıları (“PROGRAM”) oluşturan ve kurum, katılımcı ve diğer bilgileri kullanan ve işleyen kişidir.

Zillion Pitches A.Ş. birincil iş yeri adresi Ecza Sokak Safter Han No:6 BD-1 34330 Sisli Istanbul, Türkiye olan bir İstanbul şirketidir. (“Zillion Pitches”, “biz”, veya “bizim”). Eğer Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa Ekonomik Alanı, İsviçre veya Türkiye’de ikamet ediyorsanız Zillion Pitches A.Ş., Hizmetlerimiz ile toplanan Kişisel Veri’den sorumludur.

Eğer sorunuz veya sorunlarınız varsa bize istediğiniz zaman bu adresten ulaşabilirsiniz: guru@zillionpitches.com. “Üyeler” (USER) terimi YÖNETİM tarafından oluşturulmuş programlara, davet, başvuru veya başka herhangi bir şekilde katılmış kişileri tanımlar. YÖNETİM, Üyeler ve Hizmetlerimiz kullanan diğer tüm üçüncü şahıslar, toplu olarak, “Kullanıcı”, “Müşteri”, “siz” ve “sizin” terimleri kullanılarak belirtilecektir.

2. Gizlilik Bildirimi ve Bu Gizlilik Politikasının Uygulanabilirliği.

Bu Gizlilik Politikasını, Hizmetlerimiz aracılığıyla toplanan bir kişi ile ilişkilendirilebilecek, kişi ile ilgili olabilecek ve/veya kişileri tanımlamak için kullanılabilecek bilgiler (“Kişisel Veri”) ile ilgili politikamızı ortaya koymaktadır.

Bu Gizlilik Politikasında kullanılan “Kişisel Olmayan Veriler” terimi, bir kişi ile ilgili olmayan ve / veya bir kişiyi tanımlamak için kullanılamayacak olan herhangi bir bilgidir. Hizmetlerimizle etkileşimde bulunduğunuzda Kişisel Olmayan Verileri de toplayabiliriz. Kişisel Verilerin toplanması, kullanımı, ifşa edilmesi, aktarılması ve saklanması ile ilgili bu Gizlilik Politikasındaki sınırlamalar ve gereklilikler Kişisel Olmayan Veriler için geçerli değildir.

Bu Gizlilik Politikası, Zillion Pitches platformu ile bağlantılı, herhangi bir üçüncü şahıs ürünü olan, hizmetleri veya işletmesi aracılığıyla Hizmetler ile entegre olan herhangi bir üçüncü taraf uygulamaları veya yazılımı (“Üçüncü Taraf Hizmetleri”) için geçerli değildir.

Şartları kabul etmiyorsanız Hizmetlerimiz, Site(ler), Uygulamalar veya Zillion Pitches’in işinin herhangi bir ürününe erişmeyin veya kullanmayın.

3. Topladığımız ve Edindiğimiz Kişisel Veriler.

Hizmetlerimiz ile etkileşimde bulunduğunuzda, sizin hakkınızda Kişisel Veri toplayabiliriz. Bazı durumlarda bunu kendi adımıza, bazı durumlarda da Hizmetlerimizi kullanan Yönetim adına yapıyor olabiliriz. Bu, AB ve Türkiye’deki veri koruma yasaları için önemli bir ayrımdır ve Veri Koruma Yönetmelikleri kısmında daha ayrıntılı olarak açıklanmıştır.

3.1 Kişisel veri.

Bize sağladığınız bilgiler: Tüm Kullanıcılar için, Hizmetler’e erişim için kayıt olduğunuzda, sorularınız için bize ulaşınca, anketlerimizden birine yanıt verdiğinizde veya ürünlerimizi belirli bir şekilde kullanmak için Hizmetlerimize gönüllü olarak bilgi verdiğinizde Kişisel Verilerinizi toplarız. Toplayabileceğimiz Kişisel Veriler, adınızı, adresinizi, e-posta adresinizi ve kullanıcıların kişisel olarak tanımlanmasını sağlayan diğer bilgileri, sınırlama olmaksızın, içerir.

3.2 Organizatör.

Bir Organizatör olarak sizden ek Kişisel Veriler toplayacağız.

Bize sunduğunuz bilgiler:

Bize verdiğiniz bilgilere ek olarak, Hizmetlerin ücretli bir sürümünü satın alan Müşteriler, Zillion Pitches (veya ödeme işlemcileri) için kredi kartı bilgileri, bankacılık bilgileri ve/veya fatura adresi gibi fatura ayrıntılarını sağlar. Ödeme işleme hizmetlerimizi kullanırsanız, vergi amaçları için gerekli ödemeleri ve bilgileri (örneğin, vergi mükellef veya kimlik numaranız) kolaylaştırmak için sizden finansal bilgileri (örneğin, banka hesap bilgileriniz veya çek gönderilecek bir adres) toplayacağız.

Diğer kaynaklardan edindiğimiz bilgiler:

Üçüncü taraf web siteleri, bankanız, ödeme işleme ortaklarımız ve kredi raporlama ajansları gibi üçüncü taraf kaynaklardan Kişisel Verileri de toplayabilir veya alabiliriz.

3.3 Üyeler.

Bir Üye olarak sizden, bazen kendi amaçlarımız, bazen de YÖNETİM adına sizden ek Kişisel Veriler toplayacağız (daha fazla bilgi için Veri Koruma Yönetmelikleri kısmına bakınız.

Zillion Pitches Özellikleri veya Uygulamaları ile sağladığınız bilgiler:

Ücretli bir servis satin alırsanız, bir kısmı Kişisel Verileri oluşturabilecek finansal bilgiler (örn. Kredi kartı numaranız ve son kullanma tarihiniz, fatura adresiniz, vb.) alınacaktır.

Buna ek olarak, yönetim, kullanıcıların programlara başvurmaları için program başvuru formları, toplantılardan veya etkinliklerden önce ve sonra sizden bilgi almak için geri bildirim formları veya Üyelerden hemen hemen her türlü bilgiyi toplamak için anketler oluşturabilirler. Yönetim ayrıca Üyeler hakkında ek Kişisel Veriler toplayabilirler. Zillion Pitches, Yönetimin başvuru/kayıt sürecini ve ayrıca topladıkları Kişisel Verileri kontrol etmez. Yönetim adına toplanan Kişisel Veriler, Kişisel Verileri Nasıl Gösterir ve Aktarırız kısmındaki bilgiler uyarınca Yönetime verilmektedir.

Eğer bir Üye olarak, ödeme işleme hizmetlerimizi kullanırsanız (örneğin, ücretli hizmet alıyorsanız) ödemeleri ve bilgileri kolaylaştırmak için sizden finansal bilgilerinizi (örneğin, banka hesap bilgilerinizi veya çek için bir adres) veya vergileme için gerekli bilgilerinizi (örneğin, vergi mükellefi kimlik numaranız) alırız.

Diğer kaynaklardan edindiğimiz bilgiler:

Kişisel Verileri, Yönetim, diğer Müşteriler, sosyal medya veya diğer üçüncü taraf entegrasyonları, kredi kartı veren bankanız, ödeme işleme ortaklarımız veya diğer üçüncü taraflar gibi üçüncü taraf kaynaklardan toplayabilir veya alabiliriz.

3.4 Diğer Bilgiler.

Zillion Pitches ayrıca Diğer Bilgileri toplar, üretir ve/veya alır:

3.4.1 Kurum ve Hesap Bilgileri.

Siz veya Yönetim, Organizasyon oluşturmak veya programa katılmak için bize ad, soyad, e-posta, adres, telefon numarası, şifre, alan adı ve/veya buna benzer hesap bilgilerinizi verebilirsiniz.

3.4.2 Kullanım Bilgileri.

• Hizmet ek bilgileri: Bir kullanıcı Hizmetlerimizi kullanırken, Kullanıcının Hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlamamızı sağlayan veriler toplayabiliriz. Örneğin yaptığınız aktiviteler, kullandığınız özellikler, gördüğünüz içerikler ve etkileşimde bulunduğunuz bağlantılar.

• Log verileri: İnternet üzerinden sağlanan web siteleri ve diğer tüm hizmetlerde olduğu gibi bizim sunucularımız da bizim Hizmetlerimizi kullandığınız zaman kullanım ve erişim bilgilerinizi sistemsel olarak log verilerinde tutar. Bu veriler sizin IP, site adresini, bizim adresimizi ziyaret etmeden önceki girdiğiniz adreslerini, kullandığınız Hizmetleri, tarayıcı bilgilerinizi, dil ve çerez bilgilerinizi içerebilir.

• Cihaz bilgileri: Zillion Pitches, cihaz türüne, hangi işletim sisteminin kullanıldığı, cihaz ayarları, uygulama kimlikleri, benzersiz cihaz tanımlayıcıları ve kilitlenme verileri dahil olmak üzere Hizmetlere erişen cihazlar hakkında bilgi toplar. Bu Diğer Bilgiler’in bir kısmını veya tamamını toplayıp toplamadığımız, genellikle kullanılan cihazın türüne ve ayarlarına bağlıdır.

• Konum bilgileri: Sizden ve bulunduğunuz yeri anlayabilmemize yardımcı olan diğer üçüncü taraflardan bilgi alıyoruz. Örneğin, yaklaşık konumunuzu belirlemek için tarayıcınızdan veya cihazınızdan alınan bir IP adresini kullanabiliriz. Zillion Pitches ayrıca cihazınız tarafından sağlanan izin sürecine uygun olarak cihazlardan konum bilgisi toplayabilir.

3.4.3 Çerez Bilgileri.

Zillion Pitches, Uygulama ve Hizmetlerimizde, Diğer Bilgileri toplamamıza yardımcı olan çerezleri ve benzer teknolojileri kullanır. Web Siteleri ve Servisleri ayrıca, sizin hakkınızda Diğer Bilgiler’i Uygulamalar ve Hizmetler aracılığıyla ve diğer web siteleri ve çevrimiçi hizmetler üzerinden toplayabilen üçüncü tarafların çerezlerini ve benzer izleme teknolojilerini de içerebilir. Bu teknolojileri nasıl kullandığımız hakkında daha fazla bilgi için lütfen Çerez Politikamıza bakın.

3.4.5 Üçüncü Taraf Hizmetleri.

Kullanıcı, Üçüncü Taraf Hizmetlerine izin vermeyi veya kısıtlamayı seçebilir. Genellikle, Üçüncü Taraf Hizmetleri, Hizmetlerimiz ile entegre olan bir yazılımdır ve Kullanıcı bu entegrasyonları etkinleştirebilir ve devre dışı bırakabilir. Etkinleştirildiğinde, bir Üçüncü Taraf Hizmetinin sağlayıcısı Zillion Pitches ile belirli bilgileri paylaşabilir. Örneğin, bir bulut depolama uygulamasının dosyaların içe aktarılmasına izin vermesi durumunda etkinleştirilirse, uygulamanın kullanıcı adı ve e-posta adresini ve uygulamanın entegrasyonu kolaylaştırmak için Zillion Pitches’ye sunmak için seçtiği ek bilgileri de alabiliriz. Kullanıcılar, Zillion Pitches’ye hangi verilerin açıklanabileceğini anlamak için bu Üçüncü Taraf Hizmetlerinde gizlilik ayarlarını ve uyarıları kontrol etmelidir. Bir Üçüncü Taraf Hizmeti etkinleştirildiğinde, Zillion Pitches, Üçüncü Şahıs Sağlayıcı ile yaptığımız anlaşma uyarınca Zillion Pitches’ye sağlanan Diğer Bilgilere erişme ve erişme yetkisine sahiptir. Bununla birlikte, bunları Hizmetlere bağlarken bu Üçüncü Taraf Hizmetlerinden herhangi biri için parola almaz veya saklamayız.

3.4.6 Üçüncü Taraf Verileri.

Zillion Pitches, kurumlarımız, Uygulama ziyaretçileri, pazarlama kampanyaları ve ana şirketlerden, iştiraklerimizden ve iştiraklerimizden, ortaklarımızdan veya kendi bilgilerimizi daha iyi ya da daha yararlı hale getirmek için kullandığımız diğer kişilerden işimizle ilgili diğer konularda veri alabilir. Bu veriler topladığımız Diğer Bilgiler ile birleştirilebilir ve IP adreslerinin posta kodlarına veya ülkelere karşılık geldiği verileri içerebilir. Veya daha spesifik olabilir: Örneğin, bir çevrimiçi pazarlama veya e-posta kampanyasının ne kadar iyi performans gösterdiğini anlamamızı sağlayabilir.

3.4.7 Zillion Pitches’e Sağlanan Ek Bilgiler.

Uygulamalarımıza sunulduğunda, yarışma veya etkinliğe katıldığınızda, bir işe başvurduğunuzda, destek talebinde bulunduğunuzda, sosyal medya hesaplarımızla etkileşimde bulunduğunuzda veya Zillion Pitches ile başka bir şekilde iletişim kurmanız halinde Diğer Bilgileri alırız.

Genel olarak, hiç kimse Kişisel Verileri sağlama konusunda yasal veya sözleşmesel bir yükümlülük altında değildir. Ancak, bazı Kişisel Veriler sağlanmadığında, örneğin Program açmak için gereken bilgiler sağlanmadığında, size Hizmetlerimizi sağlayamayabiliriz.

4. Kişisel Verilerinizi Nasıl Kullanıyoruz.

Topladığımız Kişisel Verileri, bu Gizlilik Politikasına uygun bir şekilde toplar ve kullanırız. Kişisel Verileri aşağıdaki gibi kullanabiliriz:

4.1 Özel sebep.

Kişisel Verileri belirli bir amaç için sağlarsanız, Kişisel Verileri, sağlanan amaç ile bağlantılı olarak kullanabiliriz. Örneğin, e-posta ile bize ulaşırsanız, verdiğiniz Kişisel Verileri sorunuzu yanıtlamak veya sorununuzu çözmek için kullanırız ve bağlantının geldiği e-posta adresine yanıt veririz.

4.2 Erişim ve Kullanım.

Hizmetlere erişebilmek veya bu işlevleri kullanabilmek için Kişisel Veriler sağlıyorsanız, Kişisel Verilerinizi Hizmetler veya işlevselliklere erişim sağlamak veya kullanmak ve bu Hizmetler veya işlevsellik kullanımınızı analiz etmek için kullanırız. Örneğin, Hizmetler’in belirli bölümlerini kullanmak için kimliğinize veya yetkinliklerinize ilişkin Kişisel Veriler sağlıyorsanız, söz konusu Hizmetleri kullanmak için size erişim vermek ve bu Hizmetlerin kullanımı için devam eden yetkinliklerinizi değerlendirmek için bu bilgileri kullanırız.

4.3 İç İş Amaçları.

Kişisel Verilerinizi, sınırlama olmaksızın, Kullanıcılarımızı daha iyi anlamak, kötüye kullanıma karşı koruma sağlamak, Hizmetler’in içeriğini ve işlevselliğini iyileştirmek, Hizmet Şartlarını yerine getirmenizi sağlamak, hesabınızı yönetmek ve size müşteri hizmetleri sunmak ve genellikle Hizmetleri ve işimizi yönetmek için kullanabiliriz.

4.4 Pazarlama iletişimi.

Pazarlama tercihlerinize uygun olarak, Kişisel Verilerinizi, ileride sizin de ilginizi çekebileceğine inandığımız hizmetler veya etkinlikler hakkında sizi bilgilendirmek üzere, pazarlama ve reklamcılık amacımızla ilgili olarak sizinle iletişime geçmek için kullanabiliriz.

4.5 Bildirim E-postaları.

Uygulamalarımız sizi ilgilendiren bir eylem olması durumunda size haber vermek için bildirim gönderebilir. Size ne tür bildirimler gönderildiğini görmek ve ayarları değiştirmek için Bildirim Ayarları Sayfasında etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

4.5 Yönetim E-postaları.

Yönetimin, Üyeleri bilgilendirmek veya göndermek için e-posta araçlarımızı kullanmasına izin veriyoruz, böylece sistemimizden bu tür Yönetimden kaynaklanan ve onların adına gönderdiğimiz e-postalar alabilirsiniz. Hizmetlerde bir programa katıldıysanız, e-posta adresiniz bu Yönetim tarafından kullanılabilir. Bu durumda sorumlu taraf Zillion Pitches değil Yönetimdir. Bu E-postaları ve bildirimleri Bildirim Ayarları Sayfasında etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

4.6 İdari Konular.

Faturalama, hesap yönetimi ve benzeri nedenlerle sizinle iletişim kurmamız gerekebilir. Hesap verilerini yönetmek ve fatura ve ödemelerinizi takip etmek için hesap verilerini kullanırız.

4.7 Güvenlik İle İlgili Konular.

Güvenlik sorunlarını ve kötüye kullanımı araştırmak ve önlemek için Kişisel Verileri kullanmamız gerekebilir.

4.8 Toplu Kişisel Veriler.

Kullanıcılarımıza daha iyi hizmet vermek için, sıklıkla topladığımız Kişisel Veriler ve diğer bilgilere dayanarak müşteri demografileri, ilgi alanları ve davranışları üzerinde araştırmalar yapıyoruz. Bu araştırma, genellikle bireyleri tanımlamak için kullanılamayacak verilerle toplu bir şekilde gerçekleştirilir. Kişisel Veriler toplu bir formda olduğunda, bu Gizlilik Politikası’nın amaçları için Kişisel Olmayan Veriler haline gelir.

5. Kişisel Verileri Nasıl Gösterir ve Aktarırız.

Kişisel Verilerinizi üçüncü taraf reklamverenleri de dahil olmak üzere üçüncü taraflara satmayacağız. Bununla birlikte, aşağıda belirtildiği üzere, Kişisel Verilerinizi, size bildirimde bulunmaksızın, belirli üçüncü şahıslarla açıklayabileceğimiz, aktaracağımız veya paylaşabileceğimiz bazı durumlar vardır.

5.1 Müşterinin Talimatları.

Zillion Pitches, Kişisel Verileri, ilgili yasalara ve yasal işlemlere uygun olarak Müşterinin talimatlarına uygun olarak paylaşır ve ifşa eder.

5.2 Yönetim.

Üye olduğunuzda ve Programa katıldığınızda veya Program’da herhangi bir etkinlik veya toplantıya katıldığınızda, Yönetime’e girdiğiniz Kişisel Verileri sağlarız. Yönetim, Program Üyelerinin diğer Üyelerin Kişisel Verilerini görmesine izin verebilir, ancak zorunda değildir.

5.3 Hizmetlerin Görüntülenmesi.

Bir Kullanıcı Kişisel Verileri gönderdiğinde, diğer Kullanıcılara veya anonim kullanıcılara gösterilebilir. Örneğin, Yönetim Program ayarlarında üyeleri dışa açık olarak göster seçeneğini seçtiği zaman Üyelerin bilgileri üye olmayan kişiler tarafından anonim olarak görüntülenebilir.

5.4 Üyelerle Etkileşim.

Hizmetler, Kullanıcıların etkileşim kurması, mesaj göndermesi/alması, toplantılar yapması için farklı yollar sunar. Bir Kullanıcı’nın Profil Bilgileri gibi Kişisel Veriler, diğer programların politikalarına ve uygulamalarına tabi olarak paylaşılabilir.

5.5 Üçüncü Taraf Hizmet Sağlayıcıları ve Ortakları.

Kişisel Verilerinizi, işle ilgili bazı işlevleri yerine getirmek için Zillion Pitches adına Kişisel Verileri işleyen yüklenicilerimiz ve hizmet sağlayıcılarımızla paylaşabiliriz. Bu şirketler arasında veritabanı servis sağlayıcıları, yedekleme ve felaket kurtarma hizmeti sağlayıcıları, e-posta servis sağlayıcıları, hizmet sağlayıcıları ve diğerlerini kaydetme bulunmaktadır. Bu tür işlevleri yerine getirmek için başka bir şirketle bağlantı kurduğumuzda, Kişisel Veriler de dahil olmak üzere, bu tür işlevlerin performansıyla bağlantılı olarak onlara bilgi sağlayabiliriz.

5.6 Diğer Üçüncü Taraf Bağlantıları.

Zillion Pitches hesabınızı Facebook, Google, Twitter, LinkedIn gibi üçüncü taraf hizmetlerinde ve Zillion Pitches iş ortaklarının Tek Oturum Açma (SSO) sağlama hizmetlerindeki hesaplarınıza bağlayabilirsiniz. Zillion Pitches, bilgilerinizi ad, soyad e-postası ve resim URL’leri bağlı platformlar üzerinden alır ve saklar. Bunlara ek olarak, üçüncü taraf hizmetine dayanarak başka bilgiler de toplayabiliriz. Örneğin, LinkedIn ile bağlantı kurarsanız, kişi listenizi ve uzmanlık alanlarınızı saklarız.

5.7 İş Aktarımı.

İşimizi geliştirdikçe, işletmeleri veya varlıkları satabilir veya alabiliriz. Bir şirket satışı, birleşme, yeniden örgütlenme, fesih veya benzer bir olay durumunda, Kişisel Veriler devredilen varlıkların bir parçası olabilir. Zillion Pitches (veya varlıkları) halefinin veya edinicisinin, Kişisel Verilerinizi ve diğer bilgilerinizi bu Gizlilik Politikasının şartlarına uygun olarak kullanma hakkına sahip olmaya devam edeceğini kabul edersiniz.

5.8 Ana Şirketler, Bağlı Ortaklıklar ve İştirakler.

Kişisel Bilgilerinizi, bu Gizlilik Politikasına uygun amaçlar için ana şirketlerimiz, iştiraklerimiz ve/veya bağlı şirketlerle paylaşabiliriz. Ana şirketlerimiz, iştiraklerimiz ve bağlı şirketlerimiz, Kişisel Verileri bu Gizlilik Politikasına uygun olarak sürdürmekle yükümlü olacaklardır.

5.9 Yasal yükümlülükler.

Eğer bir mahkeme celbi ya da kolluk kuvvetlerine, bir mahkeme ya da bir devlet kurumuna (örneğin ulusal makamlara ya da kolluk kuvvetlerine uymak için kamu makamlarına) yanıt vermek üzere, hukuki bir zorunluluğa uymak (örneğin mahkemeye başvurmak veya bir davaya müdahil olmak), haklarımızı, menfaatlerimizi veya üçüncü tarafların haklarını korumak veya savunmak, Hizmetler ile bağlantılı olarak olası yanlışlıkları önlemek veya soruşturmak için, acil eylemde bulunulması gerektiğine, Hizmetlerin veya kamuya ait Kullanıcıların kişisel güvenliğini korumak için, kişisel Bilgilerinizi ifşa edebiliriz.

6. Kişisel Verilerin Saklanması ve Güvenliği.

Kişisel Verileri bizzat depolayabiliriz veya bu bilgiler, bu Gizlilik Politikasına uygun olarak aktardığımız üçüncü taraflarca saklanabilir. Hizmetler aracılığıyla toplanan Kişisel Verileri kayıp, kötüye kullanım, yetkisiz kullanım, erişim, kasıtsız açıklama, değişiklik ve yıkımdan korumak için makul adımlar attığımıza inanıyoruz. Ancak, hiçbir ağ, sunucu, veritabanı veya internet veya e-posta iletimi hiçbir zaman tamamen güvenli veya hatasız değildir. Bu nedenle, bize hangi bilgileri elektronik olarak göndereceğinize karar verirken özel dikkat göstermelisiniz. Herhangi bir Kişisel Verinizi açıklarken lütfen bunu aklınızda bulundurunuz.

7. Kişisel Verilerin Bulundurulması.

Kişisel Verilerinizi Hizmetler’i kullanmak için kayıtlı olduğunuz sürece bulundurabiliriz. Bize ulaşarak hesabınızı kapatabilirsiniz. Bununla birlikte, Kişisel Verileri yürürlükteki yasalar uyarınca izin verildiği veya gerektiği şekilde ek bir süre boyunca da bulundurabiliriz. Kişisel Verilerinizi silmemize rağmen, verileri bulundurmamız yasal, vergi veya düzenleyici nedenlerle veya yasal ve yasal iş amaçları için ek bir süre boyunca yedekleme veya arşivleme ortamlarında devam edebilir.

8. Yaş Sınırlamaları.

Geçerli yasaların belirlediği ölçüde Zillion Pitches, Hizmetlerimizin ve Web Sitemizin 16 yaşından küçük kişiler tarafından kullanılmasına izin vermemektedir. Eğer 16 yaşından küçük bir kişinin yasadışı bir şekilde kişisel veriler sağladığını öğrenirseniz, lütfen bizimle iletişime geçin. Biz bu bilgileri silmek için gerekli adımları derhal atacağız.

9. Bu Gizlilik Politikasındaki Değişiklikler.

Zillion Pitches, bu Gizlilik Politikasını zaman zaman değiştirebilir. Kanunlar, yönetmelikler ve endüstri standartları gelişir, bu değişiklikleri gerekli kılabilir veya işimizde değişiklikler yapabiliriz. Değişiklikleri bu sayfada yayınlayacağız ve bu politika ile ilgili güncel kalabilmeniz için Gizlilik Politikamızı sık sık incelemenizi öneririz. Bazı durumlarda Zillion Pitches, e-posta yoluyla veya Hizmet içi bildirimlerle, bu tür değişikliklerle ilgili ek bir bildirimde bulunabilir, ancak zorunda değildir.

Lütfen bu politikayı periyodik olarak ve özellikle herhangi bir Kişisel Verileri sağlamadan önce gözden geçirin. Bu Gizlilik Politikası yukarıda belirtilen tarihte güncellendi. Bu Gizlilik Politikasında yapılacak herhangi bir Değişikliğin etkinliğini izleyerek Hizmetleri kullanmaya devam etmeniz, bu değişiklikleri kabul ettiğinizi gösterir. Bu Gizlilik Politikasında yapılacak herhangi bir Değişiklik sizin için kabul edilemezse, Hizmetlere erişmeyi ve Hizmetleri başka şekilde kullanmayı bırakmalısınız.

10. Veri Koruma Yönetmeliği.

Zillion Pitches, Hizmetlerini dünya çapında hızlı ve erişilebilir hale getirmek için Kişisel Verilerinizi içinde bulunduğunuz ülkeler dışındaki ülkelere transfer edebilir. Zillion Pitches, Kişisel Verilerinizin Avrupa Birliği, İsviçre, ve Birleşik Krallık’ta geçerli olan General Data Protection Regulation (GDPR) ve Türkiye’de geçerli olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamı dışındaki ülkelerde saklamanması durumunda dahi bu yönetmeliklere bağlılığını korumakta ve bu yönetmelikleri uygulamaktadır.

Sadece AEA, İsviçre ve Birleşik Krallık İçin

AB General Data Protection Regulation (GDPR)

Mayıs 2018’de, AB General Data Protection Regulation (veya “GDPR”) olarak bilinen yeni bir veri gizliliği yasası yürürlüğe girdi. GDPR, Kullanıcılara Kişisel Verilerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi verilmesi için Hizmeti sunan Zillion Pitches ve Yönetime bazı sorumluluklar yükler.

Sadece Türkiye

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK)

Nisan 2018’de, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (veya “KVKK”) olarak bilinen yeni bir veri gizliliği yasası yürürlülüğe girdi. KVKK, Kullanıcılara Kişisel Verilerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi verilmesi için Hizmeti sunan Zillion Pitches ve Yönetime bazı sorumluluklar yükler.

GDPR ve KVKK hakkında bilmeniz gerekenler şunlardır:

Kişisel Verilerinizi işlemek için yasal gerekçeler

GDPR ve KVKK, sizinle ilgili Kişisel Verileri neden ve nasıl işlediğimizi belirtmemizi ve bunu yasal bir zemine bağlamamızı gerektiriyor. Kişisel Verilerinizi Kişisel Verileri Nasıl Kullanırız. kısmında belirtilen şekilde kullanmak için yasal gerekçemiz kısaca şunlara dayanıyor:

• sizin onayınızı aldık;

• bu onay ilişkimiz için gereklidir;

• yasal veya düzenleyici yükümlülüklerimize uymamız için işlem yapılması gerekir; ve/veya

• veri işleme mentorluk/koçluk/danışmanlık yönetim platformu olarak meşru ihtiyacımızdır (örneğin, sistemlerimizin güvenliğini ve bütünlüğünü korumak ve size müşteri hizmetleri sağlamak vb.).

Kişisel Verilerin Transferi

Zillion Pitches küresel bir şirket olduğu için, Kişisel Verilerinizi aslen sağlanan ülke dışına aktarmamız gerekebilir. Bu, AEA, İsviçre, Birleşik Krallık ve Türkiye dışında, Avrupa ve Türkiye’de bulunanlarla karşılaştırıldığında daha az sıkı veri koruma kanunları olan veya yasaları bulunmayan yargı bölgelerinde bulunabilecek kişilerle birlikte çalıştığımız üçüncü grup veya üçüncü kişiler olabilir.

Kişisel Verileri AÇA, İsviçre, İngiltere veya Türkiye dışına aktarsak dahi, Kişisel Verilerinizi korumak için uygun önlemlerin alındığından emin olmak için yasal olarak gerekli adımları atıyoruz.

Kişisel Verilerin saklanması

Kişisel Verilerinizi Hizmetlerimizi size sağlamak için veya yasal yükümlülüklere uymak, uyuşmazlıkların çözümlenmesi ve sözleşmelerimizi uygulamak gibi diğer önemli amaçlar için elimizde bulundurmaktayız.

Bizde bir hesabınız varsa, hesabınız kapatıldıktan sonra veya 7 yıl boyunca etkin olmadığından emin olduktan sonra 90 gün boyunca Kişisel Verilerinizi tutacağız.

Haklarınız

Veri koruma kanunu, Kişisel Verilerin bir kopyasını isteme hakkı, Kişisel Verilerinizi düzeltmemizi, kısıtlamanızı, anonimleştirmemizi veya silmemizi, profil oluşturma ve pazarlama iletişimlerinden çıkma isteğinizi dahil olmak üzere, hakkınızda tuttuğumuz Kişisel Veriler ile ilgili haklar sağlar.

Çoğunlukla, bu hakları [Hesap Ayarları] (/settings/account) sayfasını ziyaret ederek veya tarayıcınızdaki “Çerez Ayarlarını” kullanarak yapabilirsiniz. (daha fazla bilgi için bakınız Çerez Politikası) Hesap Ayarları sayfasında aradığınız şeyi bulamıyorsanız, lütfen Uyuşmazlık Çözümü ve İletişim. bölümünde belirtilen iletişim bilgilerini kullanarak bize ulaşın. Veri koruma haklarının kullanılmasına yönelik taleplerin, vaka bazında tarafımızca değerlendirileceğini lütfen unutmayın. Yargı alanınızdaki yasalar veya veri koruma mevzuatında öngörülen muafiyetler nedeniyle isteğinize uymanın yasal olarak gerekli olmadığı durumlar olabilir.

Kişisel Verilerinizi nasıl ele aldığımız konusunda bir şikayette bulunursanız, lütfen Uyuşmazlık Çözümü ve İletişim. bölümünde açıklandığı şekilde bizimle iletişime geçin.

Veri denetleyicisi ve veri işleyicisi olarak Zillion Pitches

AB ve Türkiye veri koruma yasası, Kişisel Verilerin kullanımı ile ilgili kişi ve kurumlara bazı roller vermektedir.

Veri Kontrolörü: Direktif’e göre kişisel veri işlemenin amaçlarını ve yöntemini birlikte veya tek başına belirleyen kişi, organ, ajans veya kamu kurumunu ifade etmektedir.

Veri İşleyicisi: Veri kontrolörü adına kişisel verileri işleyen gerçek veya tüzel kişilere “veri işleyicisi” denilmektedir. Genellikle veri kontrolörleri, zaman ve maliyet tasarrufu sağlamak amacıyla veri işlemek üzere üçüncü bir taraftan hizmet almaktadır.

Kişisel Verilerinizin nasıl ele alındığına dair bir sorunuz veya şikayetiniz varsa, bunlar Kişisel Verilerinizin birincil sorumluluğu olan kişiler olduğundan, her zaman ilgili veri denetleyicisine yönlendirilmelidir.

Zillion Pitches Kişisel Verilerinizin kullandığı duruma göre Veri Kontrolörü veya Veri İşleyicisi olabilir.

Örneğin, eğer Zillion Pitches içerisinde kendi programınızı oluşturmak ve yönetmek için bir Program açarsanız, Zillion Pitches bize verdiğiniz Kişisel Bilgileriniz ele alındığında Veri Kontrolörü olur. Biz aynı zamanda Uygulamalarımız ve Hizmetlerimiz aracılığıyla Yönetim ve Müşteriler ile ilgili toplanan veriler için de Veri Kontrolörü durumunda oluruz. Bu bilgileri, Hizmetlerimizi daha iyi anlamak ve sunmak için olduğu kadar, platformumuzu geliştirmemize ve sizin ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz etkinlikler hakkında size daha fazla hedefe yönelik öneriler sunmamıza yardımcı olacak araştırma ve analizler yapmak için kullanıyoruz.

Ancak, siz bir Program’a başvuru, davet veya başka bir şekilde Üye olursanız biz Yönetim adına, işlerini sürdürebilmeleri (örneğin: bildirim göndermek, ödemeleri almak, toplantı oluşturmak), program işleyişini anlamak analiz etmek (örneğin: toplantı öncesi ve sonrası anketleri yapmak, üyelerinin geri bildirimlerini almak) için sizin bilgileriniz işleyeceğiz. Bu şartlarda Zillion Pitches, Yönetim için sadece “araçlar” sağlar; Zillion Pitches, Kişisel Verilerin kayıt formlarında ne talep edeceğine karar vermez ve sağlanan Kişisel Verilerin sürekli doğruluğunun sağlanmasından sorumlu değildir. Kişisel Verileriniz ve veri koruma kanunu kapsamındaki haklarınız ile ilgili olarak sahip olabileceğiniz tüm sorular, bu nedenle Zillion Pitches’ye değil Veri denetleyicisi olarak Yönetim’e yönlendirilmelidir.

11. Veri Koruma Görevlisi.

Veri Koruma Görevlisi ile iletişime geçmek için fatih@zillionpitches.com adresine e-posta atabilirsiniz.

12. Uyuşmazlık Çözümü ve İletişim.

Zillion Pitches’in gizlilik uygulamaları hakkında bir şikayetiniz varsa, bize aşağıdaki adresten ulaşabilir:

Zillion Pitches A.Ş. Ecza Sokak Safter Han No:6 BD-1 Şişli Istanbul 34330

veya bu e-posta adresine yazabilirsiniz email.

Şikayetinizi çözmek için sizinle birlikte çalışıp gerekli adımları atacağız.

Gizlilik Politikası’nı okudum ve kabul ediyorum.